-
-
-
Cégismertető

Az I.H.B. QUADRANS Ingatlanközvetítő iroda Paks területén és a környező településeken foglalkozik lakóingatlanok, nyaralók, építési telkek, irodák, üzletek, ipari ingatlanok adásvételével, bérbeadásával, közvetítésével. Szolgáltatásaink között megtalálható a lakossági és vállalati pénzügyi termékek elmezése, ajánlása és ügyintézése, melynek keretében egyénre szabott hitelkonstrukciókat ajánlunk Ügyfeleinknek.

 
2008. augusztusától állunk a lakosság illetve cégek rendelkezésére. Irodánk munkatársai az indulás óta kiemelten figyelnek ügyfeleink igényeire, ezen igények minél magasabb szintű kiszolgálására. Számunkra fontos, hogy partnereink elégedetten tekintsenek vissza együttműködésünkre, cégünk tevékenységére. Talán ennek is köszönhető, hogy irodánk jelenleg Paks és környékének legerősebb, legnagyobb ügyfélkörrel rendelkező ingatlanközvetítője.
 
Cégünk legfontosabb értéke a partnereinek és az ügyfeleinek elismerése. Sikerünk kulcsa a mindig pontos és hiteles információ szolgáltatás, valamint a naprakész felkészültség. Vállalatunkat a Bisnode cégminősítő és információszolgáltató már második éve tüntet ki az "A" kategóriával, amivel jelnleg Magyarországon működő vállalatok csupán 7,44%-a rendelkezik.
Szolgáltatásaink

Ingatlanközvetítés:
- Magánemberek és cégek számára vállaljuk lakó-, ipari- és mezőgazdasági ingatlanok értékesítését, bérbeadását.
- Vállaljuk ingatlanok helyszíni felmérését, adatbázisba vételét, hirdetését és bemutatását.
- Ingatlan felvételénél munkatársunk az ingatlant személyesen felméri, lefényképezi.
- CSAK sikeres adás-vétel esetén kell irodánk részére az előre meghatározott sikerdíj kifizetni.
- Irodánk biztosítja az érdeklődő vevők számára az ingatlanok bemutatását, megtekintésének megszervezését.

Hitelügyintézés:
- A cégtulajdonos több éves tapasztalatára építve szinte az összes magyarországi pénzintézet kiemelt partnerként kezeli irodánkat.
- A reális igények felmérése, képviselése a fő feladatunk. Igyekszünk azt elvállalni, amit véghez is tudunk vinni.
- Számunkra nincs nagyobb öröm az elégedett ügyfélnél.

További szolgáltatások:
- Irodánk vállalja ügyfeleink részére a földhivatali ügyintézést.
- Igény esetén az iroda jogi képviselője (egyéni ügyvéd) vállalja adásvételi, és bérleti szerződések megkötését, teljes körű ügyintézését, lebonyolítását.